Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Greutate

Greutate

  • 0,3 kg - 185 kg

Pret

Pret

  • 17,00 lei - 709,00 lei

Sacose Biodegradabile

Protejarea mediului este o prioritate pentru societate, sacoșele biodegradabile și compostabile sunt scutite de ecotaxă și sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Sacoșele bio tip maieu și tip banană sunt pungi ecologice și sunt în general de unică folosință dar se pot și regranula.

Puteți comanda și produse care nu sunt pe stoc, ținând cont de comanda minimă pentru unele dintre ele, iar un reprezentant Pack Wise va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp pentru comunicarea termenului de livrare.

Filtre active

Sacose Biodegradabile la cel mai mic pret din Romania!

Tipuri de Sacoșe Biodegradabile:

În această categorie, veți găsi o gamă variată de sacoșe biodegradabile, inclusiv sacoșe tip maieu și sacoșe tip banana. Acestea sunt fabricate din materiale precum PLA, amidon de porumb și hârtie kraft reciclabilă, asigurând o alternativă sustenabilă și ecologică la sacoșele de plastic tradiționale.

Utilizarea Sacoșelor Biodegradabile:

Sacoșele biodegradabile sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații, de la ambalarea cumpărăturilor din magazinele alimentare și nealimentare până la utilizarea în farmacii, industria HORECA, hypermarketuri și supermarketuri. Acestea pot fi personalizate și utilizate pentru ambalarea produselor cosmetice, a hainelor, a produselor alimentare proaspete și multe altele.

Legea Europeană și Românească cu Privire la Pungile Biodegradabile:

Sacoșele biodegradabile respectă reglementările ecologice europene și românești, care promovează utilizarea alternativelor responsabile la sacoșele de plastic. Aceasta asigură că afacerea dvs. se conformează legii și contribuie la reducerea poluării cu plastic.

Beneficiile Utilizării Pungilor Biodegradabile:

Utilizarea sacoșelor biodegradabile aduce numeroase beneficii, inclusiv:

  • Protejarea mediului înconjurător prin reducerea deșeurilor de plastic.
  • Promovarea unei imagini de marcă eco-friendly și responsabile.
  • Sprijinirea economiei circulare prin utilizarea de materiale reciclabile și biodegradabile.
  • Contribuția la reducerea emisiilor de carbon și la conservarea resurselor naturale.
  • Producător Românesc de Sacoșe Biodegradabile Pack Wise:

Pack Wise este un producător românesc de sacoșe biodegradabile de înaltă calitate, cu experiență în industrie. Aceștia oferă o gamă variată de produse eco-friendly și se angajează să furnizeze soluții durabile pentru ambalarea și transportul produselor.

Cele Mai Bune Prețuri pe Packwise.ro - Magazin Oficial al Producătorului de Pungi Biodegradabile:

Pentru cele mai bune prețuri la sacoșe biodegradabile de înaltă calitate, vizitați magazinul oficial Pack Wise pe website-ul Packwise.ro. Aici veți găsi o selecție variată de produse, precum și opțiuni de personalizare pentru a vă potrivi cu nevoile afacerii dvs.

Alegând sacoșele biodegradabile, contribuiți la protejarea mediului înconjurător și la promovarea unui stil de viață responsabil față de planeta noastră. Pack Wise vă oferă o soluție sustenabilă pentru ambalare și transport, cu avantaje economice și ecologice semnificative.

Produse realizate în Conformitate cu Standardul EN 13432 și Legea 87/2018

Sacoșele biodegradabile oferite respectă rigorile standardului european EN 13432 pentru produsele biodegradabile și compostabile. Acest standard stabilește cerințe stricte pentru caracteristicile de biodegradabilitate, compostabilitate și calitatea materialelor utilizate în fabricarea acestor produse. Prin conformitatea cu acest standard, sacoșele demonstrează că sunt proiectate pentru a se descompune în mod natural în condiții de compostare industrială, fără a lăsa reziduuri toxice în mediu.

De asemenea, sacoșele biodegradabile respectă Legea 87/2018 din România, care reglementează utilizarea sacoșelor de plastic și promovează alternativa biodegradabilă ca o modalitate de a reduce poluarea cu plastic. Această lege impune restricții asupra sacoșelor de plastic obișnuite și promovează în schimb utilizarea produselor biodegradabile, contribuind astfel la protejarea mediului și la reducerea deșeurilor de plastic.

Certificate OK Compost Industrial de către TÜV Austria:

Certificarea OK Compost Industrial de către TÜV Austria este o marcă recunoscută la nivel internațional pentru produsele biodegradabile și compostabile. Acest certificat confirmă faptul că sacoșele biodegradabile respectă cerințele stricte de compostabilitate în condiții industriale și că pot fi procesate în mod eficient în instalații de compostare industrială. Aceasta garantează că produsele nu numai că se descompun în mod natural, dar și că procesul de compostare nu generează subproduse nocive.

Alegând sacoșe biodegradabile certificate OK Compost Industrial, vă asigurați că contribuiți la soluționarea problemei globale a deșeurilor de plastic și respectați reglementările atât europene, cât și naționale privind utilizarea responsabilă a materialelor de ambalare. Această certificare atestă angajamentul producătorului pentru calitatea și sustenabilitatea produselor sale, oferindu-vă încredere în alegerea sacoșelor biodegradabile pentru afacerea dvs.

Citeste mai mult...

Sacose Biodegradabile - Questions and answers